Tre 4-åriga valacker som levererar!

,

Årgången födda 2019 hos Stall Etell har under slutet av mars månad verkligen visat framhovarna.

Space Oddity (e. Orlando Vici u. Peach Penny) har hunnit ta två raka vinster, för sin tränare Veijo Heiskanen i Finland.

Everon (e. Nuncio u. Roadmapper) imponerade på Solvalla den 29/3 och rekordsänkte till 1.14,7/2160 m. vilket är lika med den näst snabbaste tiden i Sverige i år för 4-åriga hingstar och valacker över medeldistans med voltstart. Grattis till ägarna Stall Evert-Easy, tränare Claes Sjöström och skötare Alvari Svarts. Det här var Everons tredje seger bara i år!

Ayreon (e. From Above u. Västerbo Smaragd) gladde sin tränare Elina Ruth och ägare Stall Dream on Stable extra mycket den 31/3 genom att för Torbjörn Jansson vinna på Örebro. Ledning hela vägen och en rask avslutning på 13,2/500 meter gav 30 000 kronor i förstapris.