Spelarna har gjort honom till favorit och från sitt innerspår bakom bilen lyckades Double O.Seven (e. Chapter Seven u. L.Dees Roccy) hålla ledningen i ett 4-åringslopp på Solvalla. Segern såg sedan ut att bli säker men en vasst avslutande konkurrent gjorde att målfoto krävdes. ”Jag gillar hästar som verkligen vill vinna lopp och Double O.Seven är en sådan. Jag tror att han har mycket kvar att hämta” sade Björn Goop efter segern. Vinnartiden blev 1.13,6a/2 140 meter och ägarna, Ellron AB & B.S. Stables AB, kunde glädjas åt 60 000 kronor i förstapris. Det här var deras hästs fjärde seger på sju starter.

Våra gårdar på Gotland

1. Smissarve Gård / Ronny & Vanja Olofsson
2. Grönströms Hästar / Sten & Irja Grönström
3. Enge Får – & Hästgård / Per-Johan & Ylva Eriksson
4. Stall Etell / Lena Martell
5. Bandlunde Gård / Tommy & Dorthy
6. Team Hoffman / Henrik & Magnus

Populära sökord

Hästar, Stuteri, Gotland, Gotrot, Stall, Smissarve, Föl, Trav, Travsport, Visby, Grönström. Travhästar, Hingstar, Super Light, Power, Hoffman, Stall Etell, Enge Gård, Bandlunde Gård,