Moon On Baroda vann den 18/6 ett 3-åringslopp på Solvalla efter att från spår 8 bakom bilen backat ned sist utvändigt med sin tränare Claes Sjöström. Ca 450 m. kvar gick  Orlando Vici-dottern till egen attack i spåren och strax innan mål hade samtliga i fältet passerats. Segertiden skrevs till 1.16,2/2 140 m. och ägarna Björn & Ulla Sjöström HB m fl. gratuleras till den fina vinsten och 60 000 kronor i förstapris. Hemma på gården i Stånga går en stolt moder i Västerbo Smaragd med sitt årsföl e. Earl Simon.

Våra gårdar på Gotland

1. Smissarve Gård / Ronny & Vanja Olofsson
2. Grönströms Hästar / Sten & Irja Grönström
3. Enge Får – & Hästgård / Per-Johan & Ylva Eriksson
4. Stall Etell / Lena Martell
5. Bandlunde Gård / Tommy & Dorthy
6. Team Hoffman / Henrik & Magnus

Populära sökord

Hästar, Stuteri, Gotland, Gotrot, Stall, Smissarve, Föl, Trav, Travsport, Visby, Grönström. Travhästar, Hingstar, Super Light, Power, Hoffman, Stall Etell, Enge Gård, Bandlunde Gård,