Fredagen den 12/2 visade Jas (e. Classic Photo u. Good Looks Kill) prov på fin styrka då han tillsammans med sin nye tränare, Rikard Björling, vann i årsdebuten hemma på Mantorp. Efter att ha skickats iväg i tredjespår ca. 600 kvar landade man utvändigt om ledaren och kunde därifrån såväl mala ner denne som att stå emot attacker bakifrån. Segertiden blev 1.15,8 och hos Stall Etell finns en, säkert stolt, lillebror e. S.J.´s Caviar  vid namn Exton som är till salu.

Våra gårdar på Gotland

1. Smissarve Gård / Ronny & Vanja Olofsson
2. Grönströms Hästar / Sten & Irja Grönström
3. Enge Får – & Hästgård / Per-Johan & Ylva Eriksson
4. Stall Etell / Lena Martell
5. Bandlunde Gård / Tommy & Dorthy
6. Team Hoffman / Henrik & Magnus

Populära sökord

Hästar, Stuteri, Gotland, Gotrot, Stall, Smissarve, Föl, Trav, Travsport, Visby, Grönström. Travhästar, Hingstar, Super Light, Power, Hoffman, Stall Etell, Enge Gård, Bandlunde Gård,