Resumé från Stall Etell

,

Igår var det travtävlingar på Visbytravet där Lena hade framgångar i form av
Uppfödningen Chiptime som 2:a. Red själv i montéloppet med egna hästen Höwings Raven Z och blev 3:a. Egentränade Etell Sassy slöt 4:a, en kul dag!

Russuppfödningen, Tell´s Razzia 3 år e. Tyson II u Rosetta Ernst har gjort debut med en 2:a plats i reultatet.

Vi vill även passa på att gratulera Bison Spiro och International som segrat på Visbytravet under sommaren! Bison Spiro satte även banrekord på Skrubbs vid förra travdagen. Även ett Grattis till Remembyr My Name som nu passerat 1 miljon i insprungna pengar! Dem är alla födda på gården.

Till sist så ser vi med spänning framemot Derbyt där Serious Try har en plats i finalen efter att ha vunnit sitt kval. Hans mamma Miss Volo ägs av Lena och har i år ett fint hingstföl e. Maharajah vid sidan som är till salu!

FOTD0E6 (1)