Fölsäsongen är i full gång och det är alltid minst sagt intressant att få se nya individer se dagens ljust. Team Hoffmans uppfödning har hittills fått tre fina fölungar. Sto e Nuncio u Abbie M.M mf Scarlet Knight. Mycket spännande tjej! Abbie var en riktig talang men fick inte chansen att visa det fullt ut. Kanske blir det denna Nuncio-dam som får visa framfötterna istället i framtiden.

Sto e Magic Tonight u Premium Lady. Ännu en i raden av fina fölungar från Premium Lady.

Hingst i Googoo Gaagaa u Stelina. Underbar fölunge, proportionerlig och fin från start. Stelina var en kanonmärr på tävlingsbanan, finalist i både Stochampionatet (seger i semifinal) och Derbystoet. Googoo Gaagaa är en av Sveriges (ja världens får man väl säga) hetaste avelshingstar just nu. Spännande!

Våra gårdar på Gotland

1. Smissarve Gård / Ronny & Vanja Olofsson
2. Grönströms Hästar / Sten & Irja Grönström
3. Enge Får – & Hästgård / Per-Johan & Ylva Eriksson
4. Stall Etell / Lena Martell
5. Bandlunde Gård / Tommy & Dorthy
6. Team Hoffman / Henrik & Magnus

Populära sökord

Hästar, Stuteri, Gotland, Gotrot, Stall, Smissarve, Föl, Trav, Travsport, Visby, Grönström. Travhästar, Hingstar, Super Light, Power, Hoffman, Stall Etell, Enge Gård, Bandlunde Gård,