Sällan har väl en debuthingst övertygat så stort som Readly Express! Tre finalister i E3 med kullens stjärna Revelation som russinet i kakan. Men inte minst många lovande 3-åringsvinnare, både ston och hingstar. Kul var det därför när vårt Andover Hall-sto Love Rocks On nedkom med ett fint stoföl e Readly Express häromdagen. Vissa föl får man lite extra förväntan på omgående.

Sto e Readly Express u Love Rocks On ue Andover Hall

Mödernet är mycket meriterat med bra bredd och riktiga stjärnor. Söker man på exempelvis Blodbanken (trots att den inte är uppdaterad) så hittar man i synnerhet många bra tävlingsston i stammen. Illinois 3,4 mkr, Alaska Kronos 2,3 mkr etc. Vi hoppas att den lilla flicka kan ställa sig i raden av duktiga tävlingsston i framtiden!

(uppdaterade bilder kommer under sommaren)

Våra gårdar på Gotland

1. Smissarve Gård / Ronny & Vanja Olofsson
2. Grönströms Hästar / Sten & Irja Grönström
3. Enge Får – & Hästgård / Per-Johan & Ylva Eriksson
4. Stall Etell / Lena Martell
5. Bandlunde Gård / Tommy & Dorthy
6. Team Hoffman / Henrik & Magnus

Populära sökord

Hästar, Stuteri, Gotland, Gotrot, Stall, Smissarve, Föl, Trav, Travsport, Visby, Grönström. Travhästar, Hingstar, Super Light, Digger Crown, Hoffman