Redan som 3-åring vann Super Steve stayerlopp mot äldre hästar och var hela tiden hårt betrodd av spelarna. I somras kom han till Robert Andersson på Jägersro och nu verkar segersuget vara tillbaka. På Kalmartravet den 18/9 tog 5-åringen en snygg seger efter en vass spurt tillsammans med sin ägare, Maja A Odder, som även hann med att göra segergest över mål. Segertiden var en tangering av tidigare rekord över medeldistans, 1.14,3. Totalt har Super Steve nu vunnit sex lopp på 28 starter och sprungit in 334 600 kr. Stall Etell gratulerar kretsen kring Super Steve!

Våra gårdar på Gotland

1. Smissarve Gård / Ronny & Vanja Olofsson
2. Grönströms Hästar / Sten & Irja Grönström
3. Enge Får – & Hästgård / Per-Johan & Ylva Eriksson
4. Stall Etell / Lena Martell
5. Bandlunde Gård / Tommy & Dorthy
6. Team Hoffman / Henrik & Magnus

Populära sökord

Hästar, Stuteri, Gotland, Gotrot, Stall, Smissarve, Föl, Trav, Travsport, Visby, Grönström. Travhästar, Hingstar, Super Light, Power, Hoffman, Stall Etell, Enge Gård, Bandlunde Gård,